rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

Razer BlackShark V2 – Slusalice + Usb Sound Card – ESL Edition

10.499  rsd

SKU 051398 Kategorija

Dužina kabla: 1.8 m, Vrsta konekcije: Žična, Sistem: Stereo, Pozadinsko osvetljenje: Ne, Povezivanje: Žično – 3.5mm + USB zvučna kartica, Mikrofon: Da, Težina: 262 g, Prečnik zvučnika: 50 mm, Osetljivost: 100 dB, Osetljivost mikrofona: -42dBV @ 1kH/Pa

Snaga. Jasnoća. Udobnost. Dominirajte na konzoli i izvan nje uz Razer Kaira X – žičane Xbox Series X/S slušalice dizajnirane za maksimalne audio performanse i kompatibilnost među platformama. Naoružani najsavremenijim drajverima i kristalno čistim mikrofonom, uživajte u zvuku spremnom za takmičenje bez obzira gde igrate.

Razer TriForce 50mm drajveri – Razer Kaira X ima najsavremenije drajvere koji mogu odvojeno da podešavaju visoke, srednje i niske tonove – proizvodeći svetliji, jasniji zvuk sa bogatijim visokim tonovima i snažnijim basom.

Puniji zvuk – Pošto su drajveri u mogućnosti da se fokusiraju na bas, srednje i visoke tonove odvojeno, nisu ograničeni na jedan opseg za razliku od tradicionalnih dizajna. To znači da je kvalitet zvuka svakog frekventnog opsega poboljšan i da se ne muti.

Razer HyperClear Cardioid Mic – Savitljivi mikrofon ima poboljšano kućište i prijemnik za neverovatno snimanje glasa koje potiskuje buku sa zadnje i bočne strane – podržano praćenjem mikrofona i balansom igre/ćaskanja kako bi se osigurali optimalni nivoi.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti