rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

PlayStation PS5 Standard Edition

73.999  rsd

SKU 038208 Kategorija

Doživite munjevito učitavanje uz ultra brzi SSD, veće uživljavanje u igre sa haptičkim povratnim informacijama, prilagodljivim trigerima i 3D Audio tehnologijom, a sve to uz potpuno novu generaciju neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristite CPU i GPU snagu, kao i SSD sa jedinstvenom integrisanom I/O tehnologijom koji zajedno redefinišu ono šta jedna PlayStation® konzola može da uradi. Divite se neverovatnoj grafici i doživite potpuno nove funkcije koje donosi PS5™ konzola.
Otkrijte realističnije iskustvo igranja uz podršku za haptičke povratne informacije, prilagodljive trigere i 3D Audio tehnologiju.

Munjevito brzo učitavanje sa brzim SSD diskom, još verniji doživljaj sa fizičkim povratnim efektima, prilagodljivim okidačima i tehnologijom 3D zvuka i potpuno nova generacija neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristite snagu prilagođenog procesora, grafičkog procesora i SSD diska sa integrisanim ulazima i izlazima koji postavljaju nove granice mogućnosti PlayStation konzole.

– Praćenje zraka (Ray tracing) – Prepustite se svetovima igre sa novom dozom realizma jer se zraci svetlosti pojedinačno simuliraju tako da dobijate verne senke i odsjaje u igrama koje podržava PS5 konzola.
– 4K gaming – Igrajte omiljene PS5 igre na televizorima u 4K rezoluciji.
– Do 120 kadrova po sekundi na 120 Hz – Glatka igra sa brzonom od 120 FPS za kompatabilne igre uz izlaznu frekvenciju od 120 Hz na 4K ekranima.
– HDR tehologija – Prikazaće kompatabilne PS5 igre sa neverovatno živopisnim i vernim bojama na HDR televizoru.
– Rezolucija 8K – PS5 podržavaju 8K tako da u igrama možete da uživate na ekranu sa rezolucijom do 4320 piksela.
– Tempest 3D AudioTech – Bilo da koristite slušalice ili zvučnike televizora, igra će oživeti sa tehnologijom Tempest 3D AudioTech u podržanim igrama.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti