rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

PlayStation PS5 Standard Edition FC 24 Bundle

79.999  rsd

SKU 056131 Kategorija

Kapacitet hard diska: 1 TB, Platforma: PS5, Broj gejmpedova: 1, Verzija: Standardna

Dozivite munjevito ucitavanje uz ultra brzi SSD, veće uzivljavanje u igre sa haptickim povratnim informacijama, prilagodljivim trigerima i 3D Audio tehnologijom, a sve to uz potpuno novu generaciju neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristite CPU i GPU snagu, kao i SSD sa jedinstvenom integrisanom I/O tehnologijom koji zajedno redefinišu ono šta jedna PlayStation® konzola moze da uradi. Divite se neverovatnoj grafici i dozivite potpuno nove funkcije koje donosi PS5™ konzola.
Otkrijte realisticnije iskustvo igranja uz podršku za hapticke povratne informacije, prilagodljive trigere i 3D Audio tehnologiju.

Munjevito brzo ucitavanje sa brzim SSD diskom, još verniji dozivljaj sa fizickim povratnim efektima, prilagodljivim okidacima i tehnologijom 3D zvuka i potpuno nova generacija neverovatnih PlayStation® igara. Iskoristite snagu prilagodjenog procesora, grafickog procesora i SSD diska sa integrisanim ulazima i izlazima koji postavljaju nove granice mogućnosti PlayStation konzole.

– Praćenje zraka (Ray tracing) – Prepustite se svetovima igre sa novom dozom realizma jer se zraci svetlosti pojedinacno simuliraju tako da dobijate verne senke i odsjaje u igrama koje podrzava PS5 konzola.
– 4K gaming – Igrajte omiljene PS5 igre na televizorima u 4K rezoluciji.
– Do 120 kadrova po sekundi na 120 Hz – Glatka igra sa brzonom od 120 FPS za kompatabilne igre uz izlaznu frekvenciju od 120 Hz na 4K ekranima.
– HDR tehologija – Prikazaće kompatabilne PS5 igre sa neverovatno zivopisnim i vernim bojama na HDR televizoru.
– Rezolucija 8K – PS5 podrzavaju 8K tako da u igrama mozete da uzivate na ekranu sa rezolucijom do 4320 piksela.
– Tempest 3D AudioTech – Bilo da koristite slušalice ili zvucnike televizora, igra će oziveti sa tehnologijom Tempest 3D AudioTech u podrzanim igrama.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti