rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

Playstation PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black

13.999  rsd

SKU 044508 Kategorija

Vrsta konekcije: Žična/bežična, Sistem: Stereo, Pozadinsko osvetljenje: Ne, Povezivanje: Bežično – USB prijemnik, Žično – 3.5mm, Mikrofon: Da, Težina: 292g, Vreme rada baterije: Do 12 sati

Pripremite se za novu generaciju zvuka u igri sa PULSE 3D bežičnim slušalicama sa mikrofonom za PS5™ konzolu. Uživajte u vrhunskim bežičnim performansama slušalica sa mikrofonom koje su fino podešene za 3D audio na PS5 konzolama. Imaju prefinjeni dizajn, dva mikrofona sa funkcijom potiskivanja buke, punjenje preko priključka USB Type-C® i niz kontrola sa jednostavnim pristupom.
PS5 konzola, koja koristi tehnologiju Tempest 3D AudioTech, smešta vas u središte neverovatno realističnog zvuka, tako da imate osećaj da zvuk dopire iz svih pravaca.
Slušalice imaju mekane jastučiće za uši i traku za glavu za dodatnu udobnost.
Budite sigurni da će vas prijatelji dobro čuti na mreži sa dva ugrađena mikrofona optimalno postavljena za kristalno jasno snimanje glasa i poboljšanom tehnologijom potiskivanja buke.  
Prilagodite postavku tokom igre isključivanjem ugrađenog mikrofona, prilagođavanjem glavne jačine zvuka i kontrola za kombinovanje zvuka u igri i zvuka ćaskanja. Takođe, pomoću namenskog tastera za praćenje mikrofona možete lako proveriti kako vas saigrači čuju.
Uživajte u bežičnoj igri do 12 sati zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti