rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

Opus X Bluetooth Active Noise Cancellation Headset – Mercury

13.999  rsd

SKU 042156 Kategorija

Vrsta konekcije: Bežična, Sistem: Stereo, Pozadinsko osvetljenje: Ne, Povezivanje: Bluetooth 5.0, Mikrofon: 4 mikrofona – 2 za redukciju buke, 2 za govorni chat, Težina: 270 g, Prečnik zvučnika: 40 mm, Frekvencija: 20 Hz – 20 kHz, Vreme rada baterije: 30 h

Podignite svoje uranjanje u zvuk sa Razer Opus X, modernim bežičnim slušalicama dizajniranim da nadmaše konkurenciju. Bez obzira da li više volite da pojačate svoju igru aktivnim poništavanjem šuma (ANC) ili se odlučite za igranje sa malim kašnjenjem, pripremite se za oproštaj od distrakcija i uronite u svet zadivljujućeg zvuka.
Bluetooth 5.0. nudi pouzdanu i efikasnu bežičnu vezu za duži vek trajanja baterije.
Opremljen prilagodljivim 40-milimetarskim drajverima, Opus X pruža poboljšani audio doživljaj. Zahvaljujući unutrašnjim mikrofonima namenjenim glasovnoj komunikaciji, Opus X garantuje da ne samo da uvek čujete sve, već da vas svi potpuno jasno čuju.
Potpuno uranjanje je u redu, ali ponekad morate biti svesni šta se dešava oko vas. Zbog toga možete aktivirati režim brze pažnje, koji je koristan za prelazak ulice ili za bolju percepciju sveta oko vas.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti