rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

DualSense Wireless Controller PS5 Nova Pink

9.499  rsd

SKU 044511 Kategorija

Povezivanje: Wireless, Vibracija: Da, Prikljucak: 3.5 mm, Kompatibilnost: PS5, PC

Otkrijte najuverljiviju igru do sada sa inovativnim PS5™ DualSense kontrolerom. Bezicni kontroler donosi nove taktilne povratne informacije, dinamicki prilagodjene okidace i ugradjeni mikrofon. Sve to integrisano je u prepoznatljivi, kultni i ugodni dizajn. Taktilne povratne informacije omogućavaju da osetite fizicke reakcije na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom. Ova funkcija dinamicke vibracije u vašim rukama moze da simulira osećaj svega iz okruzenja, ukljucujući i trzanje razlicitog oruzja. Prilagodljivi okidaci omogućavaju da iskusite razlicite nivoe sile i naprezanja tokom interakcije sa opremom i okruzenjem u igri. Od povlacenja strele do kocenja u automobilu pri velikoj brzini – osetićete fizicku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.
Zahvaljujući ugradjenom mikrofonu i prikljucku za slušalice, vaš glas će se cuti dok delite trenutke u kojima uzivate. Ćaskajte sa prijateljima onlajn pomoću mikrofona ili povezite slušalice sa mikrofonom na 3.5 mm prikljucak. Jednostavno iskljucite snimanje zvuka u bilo kom trenutku pomoću namenskog dugmeta za iskljucivanje.
Snimite i emitujte najlegendarnije trenutke igre pomoću dugmeta za kreiranje. Oslanjajući se na uspeh revolucionarnog dugmeta SHARE, ovaj taster nudi igracima više nacina za proizvodnju gejmerskih sadrzaja i emitovanje avantura uzivo širom sveta.
Kontroler ima ugradjenu bateriju, samo ga napunite i igrajte, i to sada preko USB Type-C® kabla.
Uz integrisani zvucnik odabrane igre dobijaju dodatnu dimenziju uz uverljivije efekte koji naviru iz kontrolera.
Zahvaljujući senzoru pokreta uvedite intuitivnu kontrolu pokreta u podrzane igre pomoću ugradjenog akclarometra i ziroskopa.

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti