rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

DualSense Edge Wireless Controller PS5

31.999  rsd

SKU 050871 Kategorija

Platforma: PS5, Vrsta konekcije: Bezicna

DualSense Edge bezicni kontroler sadrzi brojne opcije prilagodjavanja zasnovane na hardveru i softveru za kreiranje potpuno personalizovanog iskustva kontrolera, ukljucujući:

Ultra prilagodljive kontrole:
DualSense Edge bezicni kontroler mozete uciniti jedinstvenim tako što ćeš ponovo mapirati ili deaktivirati odredjene unose tastera i fino podesiti osetljivost palice i mrtvih zona (razdaljina koju vaš analogni štap pomera pre nego što bude prepoznat u igri). Pored toga, svaki okidac je podesiv sa opcijama za prilagodjavanje udaljenosti putovanja i mrtvih zona prema tvojim zeljama. Na primer, mozeš rucno smanjiti rastojanje okidaca za brze unose u konkurentskim FPS igrama ili smanjiti mrtvu zonu za preciznu kontrolu gasa u trkackim igrama.

Mogućnost cuvanja više kontrolnih profila:
Kada pronadješ idealna podešavanja mozetš ih sacuvati u jedinstvenim profilima i menjati ih u hodu. Sa DualSense Edge bezicnim kontrolerom, uvek ćeš imati spremne kontrole za tvoje igre, bilo da se suocavaš sa nordijskim bogovima i cudovištima u God of War Ragnarok, ili rivalskim igracima u online bitci.

Korisnicki interfejs na kontroleru:
Namensko Fn dugme ti omogućava da lako prilagodiš podešavanja dok ostanete fokusirani na radnju u igri – brzo prelazite izmedju unapred podešenih kontrolnih profila, podesite jacinu zvuka igre i balans ćaskanja i pristupite meniju podešavanja profila kontrolera da biste ga podesili i testirali nove iteracije kontrole dok ste u igri.

Promenljive kapice i dugmad za nazad:
Tri tipa zamenljivih kapica (standardna, visoka kupola i niska kupola) pomazu ti da bude udobno u igri dok odrzava prianjanje i stabilnost.

Zamenljivi moduli stika:
Igraj duze sa mogućnošću da u potpunosti zameniš svaki pojedinacni modul stika na kontroleru (zamenski moduli štapića se prodaju zasebno).

Možda ti se dopadne

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti