rsd
0

Tvoja korpa

0
Subtotal: rsd
No products in the cart.

Huntsman V2 Tenkeyless Gaming Keyboard – Clicky Purple Switch

19.999  rsd

SKU 043548 Kategorija

Vrsta konekcije: Žična, Tip tastera: Optički, Pozadinsko osvetljenje: Da, Razer Chroma ™ RGB

Pređite na višu dimenziju kontrole pomoću Razer Huntsman V2 Analog – Razer-ove prve analogne optičke tastature za gejming.
RAZER™ analogni optički svičevi – aktiviranje brzinom svetlosti sada dolazi sa prilagodljivom kontrolom. Opremljen najnovijim i najnaprednijim svičevima, Razer Huntsman V2 Analog redefiniše ograničenja onoga što gejmerska tastatura može.
Izaberite kako ćete da igrate. Od lagane visine od 1,5 mm za brze igre, do punog aktiviranja od 3,6 mm za dublje,  pritiske tastera, ovi prekidači mogu se prilagoditi vašem stilu igre.
Analogni input – Finija kontrola kretanja. Uklonite kruto 8-smerno WASD kretanje za FPS i trkačke igre sa tasterima koji imaju mogućnost glatkih ulaza za kretanje od 360 stepeni baš kao analogni džojstik i palice.
Dvostruko aktiviranje učiniće da pojednostavite svoje akcije. Uz mogućnost podešavanja dve funkcije u okviru jednog pritiska tastera, moći ćete da izvodite efikasnije poteze u igri, posebno kada je reč o izvršavanju naprednih kombinacija i rotacijama veština.
Tastatura poseduje magnetnu podlogu za zglobove. Sadrži Razer Chroma ™ RGB pozadinsko osvetljenje. Mekani, jastučasti nosač zgloba magnetno se kači za tastaturu da ublaži pritisak na zglobove, tako da ćete se osećati manje umornim tokom dužih perioda igranja.
Konfigurišite 4 multifunkcionalna tastera tako da pauziraju, reprodukuju, preskaču i doteruju sve, od osvetljenosti do jačine zvuka.

Ovaj sajt koristi Cookies. Nastavkom korišćenja se automatski slažete sa uslovima. Pogledaj Politiku privatnosti